Venlo

Venlo is de verzamelnaam voor de kassen met de kleine daken, de breedte van de daken is meestal 3,20 of 4,00 meter, er staan meestal twee, drie, of vier van deze daken op een ligger zodat er toch een grote overspanning mogelijk is. De kassen kunnen in een grote verscheidenheid gebouwd worden dit geheel aangepast aan de wensen van de klant.

 

 

Tussengevels bestaande kas
 

Voor een zaadveredelingsbedrijf hebben we in de bestaande kas diverse tussengevels gemaakt en voorportalen, inclusief betonwerk. Ook hebben we bestaande afdelingen nagekeken om te voorkomen dat ziektekiemen de afdelingen kunnen verlaten. 

 

 

 

Glasdak vervangen

Voor Intratuin Hoorn hebben we van een gedeelte van de venlo kassen het glasdak vervangen voor een dek met polycarbonaat. Grote voordeel is de hogere isolatie waarde en de platen laten minder licht en warmte door.

 

 

 

 

 Klaslokaal

Voor de praktijkschool in Grootebroek hebben we in hun bestaande Venlo kas een klaslokaal gerealiseert. Op deze manier komt de theorie wel heel dichtbij de praktijk. Boven op het klaslokaal is gelijk een klein magazijntje gekomen waar spullen worden opgeslagen.