Onderhoud

Binnen onze medewerkers hebben wij een service ploeg die zich speciaal bezig houden met de diverse onderhoudswerkzaamheden. Dit zijn vakbekwame mensen die geheel op de hoogte zijn van de verschillende bouwsystemen en jarenlange ervaring hebben. We beschikken over een eigen magazijn met de benodigde onderdelen en een ruime glasvoorraad van de meest voorkomende maten, zodat we snel en adequaat kunnen handelen.

Voor veel bedrijven en tuincentra verzorgen wij dan ook het periodiek onderhoud aan de kassen, zoals het jaarlijks vetten van het mechaniek, het repareren van de kapotte ramen en reinigen van de goten. Tevens kunnen wij in het geval van calamiteiten en stormschades snel ter plaatsen zijn om de benodigde reparaties uit te voeren. Heeft u dus problemen met uw kas in wat voor vorm dan ook, neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Verder kunnen wij uiteraard alle gewenste aanpassingen aan uw kassen verzorgen zoals het aanbrengen van binnengevels, extra afdelingen in de beluchting, aanbrengen van deuren en betonwerken etc.