Hobbykassen

Stavenuiter BV levert al jaren hobbykassen op maat aan particulieren. Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een hobbykas. U kunt kiezen uit vele verschillende modellen en uitvoeringen. Daarnaast kunt u verschillende opties erbij kiezen, zoals zaaibakken, automatische luchtramen en teeltdraden. De opbouw van de kas verzorgen we zelf, zo heeft u één aanspreekpunt

 

Wij leveren hobbykassen van Janssens Alusystems. Klik hier voor de folder of klik hier voor recent door ons gebouwde hobbykassen.
Het is ook mogelijk om in de 3D-configurator zelf uw kas samen te stellen. Start hier de configurator en stel uw kas zelf samen. Als u vervolgens uw contactgegevens invult en opstuurt zorgen wij voor een passende prijsopgave. 
U bent van harte welkom om ons demo model te komen bekijken! 


Mocht er schade aan uw hobbykas zijn ontstaan, kunnen wij deze eventueel voor u repareren. Indien u beslist om zelf de reparatie uit te voeren kunt u bij ons terecht voor de benodigde materialen.

 

Wilt u een hobbykas volgens specifieke wensen, afwijkende maten of met een bijzondere vorm, dan kunnen wij dat voor u maken. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Door werkzaamheden op locatie zijn we niet altijd aanwezig. Graag van tevoren even bellen voor een afspraak. 

 

 

Hobbykas voor praktijkschool in Den Helder, voorzien van zaaibakken.